Tarih: 31 Ocak 2021

Ankara Nallıhan Oto Kurtarma, Nallıhan ilçemize 7/24 hizmetimizi çağırabilirsiniz. İlk günden itibaren sürdürdüğümüz kalite standartlarımıza uygun Oto Çekici ve Oto Kurtarma hizmetimizi sizlere sunmaktayız. Oto Kurtarma ve Oto Çekici firmamız, siz değerli müşterilerimize fiyatların piyasadaki fiyatlar dahilinde en uygunu olduğu ve iyi bir hizmet alacağınızı garanti etmektedir. Ekibimizde bulunan çalışan kişiler  alanında uzman olup itinalı bir biçimde hizmetlerini siz yolda kalmayasınız diye göstermektedir. Çekeceğimiz bütün araçlara göre araçlar elimizde bulunmaktadır. Örnek verecek olursak; tır, minibüs, kamyon, otomobil, pikap, otobüs vs. Hizmetlerini gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Çektiğimiz ya da kurtardığımız araçların güvenlik önlemini en sağlam şekilde sağlayıp, Ankara ‘nın hangi mevkisinde olursanız olun en hızlı şekilde hizmetimizi sizlere sunabilmekteyiz.

Şirketimizin müşteri memnuniyet politikasını 1. Planda tuttuğumuzu bilmenizi isteriz. Hizmetlerini en iyi biçimde veren ekibimiz tarafından en profesyonel hizmeti alacağınıza gözünüz kapalı bir biçimde emin olabilirsiniz. Siz kıymetli müşterilerimize diğer Oto Kurtarma ve Oto Çekici şirketlerinden daha nitelikli aynı zamanda konforlu bir hizmet sunuyoruz. Uzman kişiler tarafından aracınız çekilip yer farketmeksizin kurtarılmaktadır

Ankara Nallıhan Oto Kurtarma

Ankara Nallıhan Oto Kurtarma, şirketimiz Bir Umut Oto Kurtarma tarafından sizlere güvenle oto çekici ve oto kurtarma hizmeti vermektedir. Firmamız sizlere fiyatların en uygununu ve iyi bir hizmet alacağınızı bizzat garanti eder. Diğer oto kurtarma ve oto çekici firmalarından farklı olarak kurumsal olarak hizmet sunmaktayız. Çalışma şeklimizi ve gayretimizi gören müşterilerimiz bizi tekrardan tercih etmektedir. Onlardan biri olacağınız rahatlıkla söyleyebilirim. Her geçen gün büyümemize ve işlerimizin yoğun olmasına vesile olan tüm müşterilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Hizmet Verdiğimiz İlçeler

Ankara Oto Çekici hizmetimiz : Ankara , ÇayyoluYaşamkentÜmitköyEtimesgutToki TurkuazYapracık , Türkkonut , İncek ,  KeçiörenÇankayaYenimahalleSincanKızılay , BahçelievlerMamakİskitler ,Batıkent, Demetevler , İskitler,  Keçiören, Pursaklar , Çubuk, Elmadağ, Bala, Evren, Şereflikoçhisar,Kızılcahamam, Nallıhan ve pek çok bölgede yani Ankaranın geneline hizmet sunmaktayız. Olabilecek en hızlı ve güvenli biçimde olduğunuz bölgeye geliyor ve en güvenli olarak sağlığınızı ve aracınıza herhangi bir mali hasar vermeden çekiyoruz. Daha detaylı bir bilgi alabilmek için müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz; 0554 151 58 69

Son Paylaşımlar

Bir Umut
Oto Kurtarma

Acil bir durum mu var? Yolda mı kaldınız? Hemen bizimle iletişime geçin ve 7 gün 24 saat profesyonel hizmet almaya şimdi başlayın.