Tarih: 17 Ocak 2021

Ankara Şaşmaz Oto Kurtarma, Şaşmaz ilçemize 7/24 hizmet verebilmekteyiz. Çalışan tüm ekibimiz alanında uzman itinayla hizmetlerini vermektedirler. Çekeceğimiz araçlara göre araçlarımız bulunup her aracı çekebilme imkanımız vardır. Örnek olarak tır, kamyon otobüs vb. hizmetlerimizi güvenle alabilirsiniz. Çektiğimiz aracın güvenliğini en sağlam şekilde sağlıyor, Ankara ‘nın neresinde olursanız olun olabilecek en hızlı ve pratik şekilde Oto Kurtarma hizmetimizi özenle sizlere sunuyoruz. Araçları çekilen sayın müşterilerimize araçlarını hızlı biçimde teslim edebilmek için uğraş gösterip güvenli bir biçimde aracınızı çekiyor, güven politikamız dahilinde aracın bizzat sahibine teslimi gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimizin memnuniyetini sağlamayı borç bilip son derece önemsiyoruz. Kaliteli hizmeti gözünüz arkada kalmadan Bir Umut Oto Kurtarma tarafından nerede olursanız olun ayağınıza kadar getiriyoruz.

Bir Umut Oto Kurtarma kurumumuzun aracılığı ile müşteri memnuniyetini en birinci planda tuttuğumuzu bilmenizi isteriz. Güleryüzlü bir şekilde çalışan elemanlarımız tarafından uzman hizmeti alacağınıza gözünüz kapalı emin olabilirsiniz. Kıymetli müşterilerimize diğer şirketlerdan daha  nitelikli olarak aynı zamanda konforlu bir hizmet sunuyoruz. Aracınız, uzman kişiler tarafından çekilip olduğunuz yer farketmeksizin kurtarılmaktadır. Fiyat – Performans karşılaştırılması açısındanda diğer firmaların önünde olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Ankara Şaşmaz Oto Kurtarma

Ankara Şaşmaz Oto Kurtarma ileçimze hizmetini sürdüren Bir Umut Oto Kurtarma firmamız sizlere fiyatların en uygununu sunuyor. İyi bir hizmet alıp verdiğiniz ücretin karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz. Nitelikli ve kaliteli hizmet alıp vakit kaybı yaşamıyorsunuz. Diğer firmalardan ziyade bireysel olarak değil kurumsal olarak hizmetimizi sunmaktayız. Çalışma şeklimizi ve gayretimizi gören, bizi defalarca tercih etmektedir. Her geçen gün büyümemize ve işlerimizin yoğun olmasını sağlayan müşterilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Hizmet Verdiğimiz İlçeler

Ankara Oto Çekici hizmetimiz : Ankara , Çayyolu, Yaşamkent, Ümitköy, Etimesgut, Toki Turkuaz, Yapracık , Tunalı, Türkkonut , Şaşmaz, İncek ,  Keçiören, Çankaya, UfuktepeYenimahalleSincan, Kızılay , Bahçelievler, Mamak, İskitler ve pek çok bölgede yani Ankaranın geneline hizmet sunmaktayız. Olabilecek en hızlı ve güvenli biçimde olduğunuz bölgeye geliyor ve en güvenli olarak sağlığınızı ve aracınıza herhangi bir mali hasar vermeden çekiyoruz. Daha detaylı bir bilgi alabilmek için müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz; 0554 151 58 69

Son Paylaşımlar

Bir Umut
Oto Kurtarma

Acil bir durum mu var? Yolda mı kaldınız? Hemen bizimle iletişime geçin ve 7 gün 24 saat profesyonel hizmet almaya şimdi başlayın.