Tarih: 17 Ocak 2021

Ankara Yenimahalle Oto Kurtarma hizmetimizi 7/24 vermekteyiz. Çalışan ekibimiz profesyonel olup özenle hizmetlerini vermektedirler. Aracınızın ne olduğu farketmiyor; tır, kamyon, otobüs vb. Tüm araçları profesyonel araç ve elemanlarımız ile çekiyoruz. Güvenliğini imkanlar dahilinde en sağlam güvenli biçimde nakliyesini sağlıyor, Ankara ‘nın neresinde olursanız olun olabilecek en hızlı şekilde Oto Kurtarma hizmetimizi itinayla sunuyoruz. Araçları çekilen siz sayın müşterilerimize araçlarını en hızlı şekilde teslim edebilmek için uğraş gösterip güvenli bir şekilde aracınızı çekiyor güven politikamız dahilinde aracın bizzat sahibine teslim ediyoruz. Müşterilerimizin memnuniyetini sağlamayı borç bilip bir hayli önemsiyoruz. Kaliteli hizmeti gözünüz arkada kalmadan Bir Umut Oto kurtarma tarafından nerede olursanız olun ayağınıza kadar getiriyoruz.

Bir Umut Oto Kurtarma kurumumuzun aracılığı ile müşteri memnuniyetini en birinci planda tuttuğumuzu bilmenizi isteriz. Güleryüzlü bir şekilde çalışan elemanlarımız tarafından uzman hizmeti alacağınıza emin olabilirsiniz. Kıymetli müşterilerimize diğer şirketlerdan daha fazla nitelikli aynı zamanda konforlu bir hizmet sunuyoruz. Aracınız, uzman kişiler tarafından çekilip olduğunuz yer farketmeksizin kurtarılmaktadır. Fiyat – Performans karşılaştırılması açısındanda diğer firmaların önünde olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Ankara Yenimahalle Oto Kurtarma

Ankara Yenimahalle Oto Kurtarma hizmetimizi sağlayan Bir Umut Oto Kurtarma firmamız ile birlikte sizler için uygun fiyat garantisini veriyoruz. İyi hizmeti alıp verdiğiniz paranın karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz. Nitelikli bir hizmet alıp vakit kaybı yaşamıyorsunuz. Diğer firmalardan farklı olarak bireysel değil kurumsal olarak hizmetimizi sizlere sunmaktayız. Mevcut çalışma şeklimizi gören tüm müşterilerimiz bizi tekrar tekrar tercih etmekteler. Her geçen gün biraz daha büyümemize vesile olan tüm müşterilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Hizmet Verdiğimiz İlçeler

Ankara Oto Çekici hizmetimiz : Ankara , Çayyolu, Yaşamkent, Ümitköy, Etimesgut, Toki Turkuaz, Yapracık , Tunalı, Türkkonut , İncek ,  Keçiören, Çankaya, Ufuktepe, YenimahalleSincan, Kızılay , Bahçelievler, Mamak, İskitler ve pek çok bölgede yani Ankaranın geneline hizmet sunmaktayız. Olabilecek en hızlı ve güvenli biçimde olduğunuz bölgeye geliyor ve en güvenli olarak sağlığınızı ve aracınıza herhangi bir mali hasar vermeden çekiyoruz. Daha detaylı bir bilgi alabilmek için müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz; 0554 151 58 69

Son Paylaşımlar

Bir Umut
Oto Kurtarma

Acil bir durum mu var? Yolda mı kaldınız? Hemen bizimle iletişime geçin ve 7 gün 24 saat profesyonel hizmet almaya şimdi başlayın.