Tarih: 15 Ocak 2021

Ankara Sincan Oto Kurtarma hizmetimizi siz değerli müşterilerimiz için 7/24 durmaksızın sağlamaktayız. Tüm elemanlarımız uzman olup itinayla hizmetlerini sizlere sunmaktadır. Aracınızın ne olduğu önemsenmeden tır, kamyon, otobüs vb. tüm araçları uzman araç ve çalışanlarımız ile çekiyoruz. Güvenliğinizi olabilecek en sağlam şekilde sağlıyor, Ankara ‘nın neresinde olursanız olun şart ve koşul gözetmeksizin olabilecek en hızlı şekilde oto kurtarma hizmetimizi itinayla vermekteyiz. Araçları çekilen müşterilerimize araçlarını en hızlı biçimde teslim edebilmek için uğraşıp güvenli şekilde gerçekleştiriyoruz, aracın bizzat sahibine teslim ediyoruz. Memnuniyetinizi sağlamayı borç bilip ve bir hayli önemsiyoruz. Kaliteli hizmeti gözünüz arkada kalmadan Bir Umut Oto kurtarma tarafından nerde olursanız olun ayağınıza kadar getiriyoruz.

Bir Umut Oto Kurtarma firmamız aracılığı ile müşteri memnuniyetini en ön planda tutuyoruz. Güleryüzlü ve uzman hizmetin çalışanlarımız tarafından karşılanacağına emin olabilirsiniz. Siz kıymetli müşterilerimize diğer şirketlerden daha da nitelikli ve konforlu bir hizmet veriyoruz. Ek olarak bu hizmetleri size vaat etmiyor olduğunuz yere getiriyoruz. Aracınızın uzman kişiler tarafından çekilip olduğunuz yer ne olursa olsun kurtarılmaktadır. Fiyat ve performans açısından da diğer firmaların üstlerinde olduğumuzu gururla söylemekteyiz.

Ankara Sincan Oto Kurtarma

Ankara Sincan Oto Kurtarma ilçemize hizmet veren Bir Umut Oto Kurtarma firmamız tarafından sizlere uygun fiyat garantisini bizzat veriyoruz. Daha iyi hizmet alıp verdiğiniz paranın karşılığını fazlası ile gönül rahatlığıyla alıyorsunuz. Kaliteli hizmet alıp asla vakit kaybı yaşamadan araçlarınızı kurtarıp olduğu yerden kurtarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Diğer şirketlerden farklı olarak kişisel olarak değil kurumsal olarak hizmetimizi sunabilmekteyiz. Mevcut çalışma şeklimizi gören ve duyan tüm müşterilerimiz bizi defalarca tercih etmektedir. Her geçen gün büyümemize ve işlerimizin oldukça yoğun olmasını sağlayan sadık müşterilerimize teşekkürlerimizi sunmayı borç biliriz.

Hizmet Verdiğimiz İlçeler

Ankara Oto Çekici hizmetimiz : Ankara , Çayyolu, Yaşamkent, Ümitköy, Etimesgut, Toki Turkuaz, Yapracık , Türkkonut , İncek ,  Keçiören, Çankaya, Yenimahalle, Sincan, Kızılay , Bahçelievler, Mamak, İskitler ve pek çok bölgede yani Ankaranın geneline hizmet sunmaktayız. Olabilecek en hızlı ve güvenli biçimde olduğunuz bölgeye geliyor ve en güvenli olarak sağlığınızı ve aracınıza herhangi bir mali hasar vermeden çekiyoruz. Daha detaylı bir bilgi alabilmek için müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz; 0554 151 58 69

 

Son Paylaşımlar

Bir Umut
Oto Kurtarma

Acil bir durum mu var? Yolda mı kaldınız? Hemen bizimle iletişime geçin ve 7 gün 24 saat profesyonel hizmet almaya şimdi başlayın.