Tarih: 24 Ocak 2021

Ankara Altındağ Oto Kurtarma hizmetimizden 7/24 yararlanabilirsiniz. Açılışımızın ilk günündeki gibi bu hizmeti sizlere sunmaktayız. Ekibimizde bulunan kişiler profesyonel olarak beraber özenli bir biçimde hizmet sunmaktadır. Çekeceğimiz bütün araçlara göre çekecek araçlar elimizde bulunmaktadır. Örnek verecek olursak; tır, minibüs, kamyon, otomobil, pikap, otobüs vs. Hizmetlerini gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Çektiğimiz veya kurtardığımız araçların güvenlik önlemini en sağlam şekilde sağlayıp, Ankara ‘nın hangi mevkisinde olursanız olun en hızlı biçimde hizmetimizi sizlere sunmaktayız. Araçları çekilen sayın müşterilerimize araçlarını olabilecek en hızlı biçimde teslimini sağlamak amacı ile çalışmaktayız. Güvenli şekilde aracınızı çekiyor, güven politikamız çerçevesinde aracın bizzat sahibine anahtarı teslim ediyoruz. Müşterilerimizin memnuniyetini sağlamayı borç bilip oldukça önemsiyoruz. Kaliteli hizmeti gözünüz arkada kalmadan Bir Umut Oto Kurtarma tarafından nerde olursanız olun bir fark yaratmadan ayağınıza kadar getiriyoruz.

Bir Umut Oto Kurtarma firmamızın müşteri memnuniyetini ilk planda tuttuğunu bilmenizi isteriz. Güleryüzlü bir biçimde elemanlarımız tarafından en uzman hizmeti alacağınıza gözünüz kapalı bir biçimde emin olabilirsiniz. Siz kıymetli müşterilerimize diğer Oto Kurtarma ve Oto Çekici şirketlerinden daha nitelikli aynı zamanda konforlu bir hizmet sunuyoruz. Uzman kişiler tarafından aracınız çekilip yer farketmeksizin kurtarılmaktadır. Fiyat ve performans karşılaştırılması açısından diğer firmaların bir adım önünde olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Ankara Altındağ Oto Kurtarma

Ankara Altındağ Oto Kurtarma hizmetimizi açılışımızın ilk gününden itibaren sürdürmekteyiz. Oto Kurtarma ve Oto Çekici şirketimiz, müşterilerimize fiyatların uygun fiyatlar olduğu ve iyi bir hizmet alacağınızı garanti ediyoruz. Diğer Oto Kurtarma şirketlerinden ayrı bir şekilde bireysel değil kurumsal olarak hizmetimizi vermekteyiz. Çalışma şeklimizi ve gayretimizi gören müşterilerimiz bizi tekrardan tercih etmektedir. Onlardan biri olacağınız rahatlıkla söyleyebilirim. Her geçen gün büyümemize ve işlerimizin yoğun olmasını sağlayan müşterilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Hizmet Verdiğimiz İlçeler

Ankara Oto Çekici hizmetimiz : Ankara , ÇayyoluAkyurtPorsuklar, Yaşamkent, Kızılay,  Batıkent,  ŞentepeÜmitköyPolatlı, Etimesgut, AltındağTurkuaz Toki , Yapracık , TunalıDemetevlerTürkkonut , Şaşmazİncek , Keçiören, Çankaya, UfuktepeYenimahalleSincanKeçiören,  Kızılay , Bahçelievler, Mamakİskitler ve pek çok bölgede yani Ankaranın geneline hizmet sunmaktayız. Olabilecek en hızlı ve güvenli biçimde olduğunuz bölgeye geliyor ve en güvenli olarak sağlığınızı ve aracınıza herhangi bir mali hasar vermeden çekiyoruz. Daha detaylı bir bilgi alabilmek için müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz; 05541515869

Son Paylaşımlar

Bir Umut
Oto Kurtarma

Acil bir durum mu var? Yolda mı kaldınız? Hemen bizimle iletişime geçin ve 7 gün 24 saat profesyonel hizmet almaya şimdi başlayın.